Såld

Storvreta, Uppsala

Getramsvägen 9

Slutpris: 3 950 000 kr

Getramsvägen 9

Välkommen till Getramsvägen 9 beläget längst ner på lugn återvändsgata i trivsamma Storvreta. Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service och med gott om fritidsaktiviteter – perfekt för den aktiva familjen.
Planlösningens entréplan fördelar sig på entréhall, badrum, gäst-wc, arbetskök med angränsande generöst tilltagen matplats med gott om plats för familj och vänner. Vardagsrum med utgång till inglasat uterum samt tre sovrum. Källarvåningen öppnas upp med allrum/gillestuga med täljstenskam. Tonårsrum alt. gästrum, ett hobby-/lek- eller träningsrum, två förråd med gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga och bastuavdelning med dusch. Vidbyggt garage och parkeringsplatser på uppfarten samt ett trädgårdsförråd.
Från bostaden har du närhet till matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomaffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader. Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och tåg som nås på behagligt avstånd. Väljer du att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad