Såld

Kungsholmen, Stockholm

Geijersvägen 8

Slutpris: 3 150 000 kr

Geijersvägen 8

-Vacker 20-talsdröm
-God förvaring
-Fina ytskikt
-Diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten
-Stort förråd tillhörande lägenheten
-Genomgående lägenhet med behagligt ljus

Ljus och genomgående 20-talsbostad med stora fönsterpartier och rejäl takhöjd. Bostaden har många egenskaper kvar från byggåret, såsom vackert brädgolv och fina spröjsade fönster. Med fönster åt två håll bibehåller lägenheten ett behagligt ljusinsläpp under hela dagen. Här bor ni dessutom granne med grönska med en lummig innergård i föreningen och härliga Rålambshovsparken precis i närheten. Vardagsrummet vetter mot lugna Geijersvägen och har ett fint ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp, skrivbordsdel och matplats för 3-4 personer. Köket är försett med diskmaskin, ugn, spis, fläkt, integrerad mikro samt kyl/frys. Vita kakelplattor som backsplash. Här finns dessutom god arbetsyta och förvaring, samt en mindre matplats för 2 personer. Sovdelen tar in en 140-säng och vetter mot den lugna innergården. Badrummet i bostaden har, utöver WC och dusch, tvättmaskin och god förvaring i form av kommod och badrumsskåp. Klädkammare och garderob finns i hallen, och här finns ytterligare möjlighet att bygga till mer förvaring om så krävs. Bostaden är belägen på 0,5 trappor men med cirka 2,5 m upp till fönsterkarm från gata vilket medför väldigt lite insyn.

Brf Kalkonen är en av Stockholms bästa föreningar. Det är en äkta Brf som äger marken. Föreningen består av ca 550st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och extremt låg belåning - uppgick enligt årsredovisningen 2020 till 1337kr/kvm. De större renoveringarna är även gjorda. I föreningen finns två gästlägenheter, en mindre och en större. En rymlig hobbylokal för de boende som kan användas till att tex snickra och måla, belägen på Geijersvägen 10. Dessutom finns cykelrum, ett stort soprum med grovsopor och sortering samt ett motionsrum.
Till respektive lägenhet i föreningen fins nyttjanderätt till ett vindsförråd och utöver detta finns det möjlighet till extra källarförråd.
För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

Området är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer info:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersvägen 8, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad