Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 52A

2 450 000 kr
area icon Yta
  • 57,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 182 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1974
Geijersgatan 52A

Trevlig och välplanerad lägenhet med solig balkong, belägen på lugn gata i populära Luthagen!

Välkommen till en trevlig och välplanerad lägenheten en halv trappa upp, belägen på lugn gata i populära Luthagen. Här bor du i en ljus genomgångslägenhet i fint skick med stor balkong i soligt söderläge. Den trevliga planlösningen erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring, ljust och rymligt kök med maskinell utrustning och matplats för 4 - 6 personer, vardagsrum med utgång till stor härlig balkong, mysigt tapetserat sovrum mot lugn innergård med bra förvaringsmöjligheter samt fräscht badrum med kakel och klinker.

Välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Medlemmarna erbjuds tillgång till bastu, övernattningsrum, hobbyrum samt grönskande innergård med sittgrupp och grillmöjlighet sommartid. Ett eftertraktat läge med gång- och cykelavstånd till citykärnan. Närhet till vacker natur i Stabbyskogen, Ekonomikum, nationer och matbutik. Kort kötid till parkering.

Missa inte denna pärla kontakta mäklaren redan idag!

Intresseanmälan

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad