Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 46A

Slutpris: 2 095 000 kr

Geijersgatan 46A

Välplanerad lägenhet med hög charmfaktor!

Välkommen till denna ytterst tilltalande 30-talslägenhet med hög charmfaktor och ett fint läge på eftertraktade Geijersgatan. Lägenheten är belägen en halvtrappa upp och har en genomgående planlösning med utsikt mot grönska. Tack vare den höga takhöjden på 2,7 m och tillsammans med sina fönsterpartier i två olika väderstreck får du ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen och en härlig känsla av rymd. I lägenheten finner du tidstypiska detaljer såsom genomgående vackra trägolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor samt äldre välbevarade köksluckor och serveringskåp.

Lägenheten ger dig ett rymligt kök som smakfullt renoverats med bl a diskmaskin och plats för större matbord intill fönster samt gott om förvaring. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong. Ett sovrum för din dubbelsäng samt ett badrum med dusch och förberett för tvättmaskin. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i rymliga garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter i två st förråd.

På Geijersgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med direkt närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet med karaktär och härlig känsla, välkommen att uppleva den på plats!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad