Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 44 B

Slutpris: 2 150 000 kr

Geijersgatan 44 B

Välkommen till denna ytterst tilltalande 30-talslägenhet med hög charmfaktor och ett fint läge på eftertraktade Geijersgatan. Lägenheten är belägen högst upp och har en genomgående planlösning med utsikt mot grönska. Tack vare den höga takhöjden på 2,7 m och tillsammans med sina fönsterpartier i två olika väderstreck får du ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen och en härlig känsla av rymd. I lägenheten finner du tidstypiska detaljer såsom genomgående vackra trägolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor.

Lägenheten ger dig ett rymligt kök med plats för matbord intill fönster samt gott om förvaring. Ett stort och luftigt vardagsrum med fint trägolv, plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i fritt soligt läge. Ett sovrum för din dubbelsäng samt ett badrum med badkar. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i rymliga garderober och ytterligare förvaringsmöjligheter i tre förråd.

På Geijersgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med direkt närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden såsom Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 44 B, Såld i Luthagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad