Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 40 A

Slutpris: 2 495 000 kr

Geijersgatan 40 A

Genomgående fräsch lägenhet med balkong, högst upp i huset!

Välkomna till ett hem med stilren och modern karaktär där det bara är att flytta in!

Lägenhetens 68 kvm fördelar sig på en funktionell hall med garderob, ett fräscht och modernt badrum med duschvägg och fönster för fint ljusinläpp, stilrent kök i vitt, halvrum som kan användas som matsal eller kontorsdel (se alternativ planlösning), stort och ljust sovrum med plats för stor säng och garderobsvägg, ett trevlig vardagsrum med fint ljusinläpp och plats för både soffa och matsalsbord. Hela lägenheten har genomgående samma fina mörka trägolv. Spottar med dimmerfunktion finns i hela lägenheten.

Föreningen har en god ekonomi och erbjuder både ett vinds- och källarförråd. Det finns även en nyrenoverad bastu från 2014 som alla medlemmarna kan nyttja. I övrigt finns en mysig innergård där man kan nyttja föreningens gemensamma trädgårdsmöbler. Cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga med torkrum och gym finns även i föreningen.

På Geijersgatan 40 A bor du med närhet till grönområden, goda bussförbindelser, cykelavstånd till det mesta och med restauranger alldeles runt knuten. Du har promenadavstånd till universitetets fakulteter som Ekonomikum och andra institutioner. Samtidigt som läget är centralt så är det mycket lugnt.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad