Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 38 B

Slutpris: 2 195 000 kr

Geijersgatan 38 B

Välplanerad tvåa i fint skick, belägen mycket eftertraktat i Luthagen!

I attraktiva Luthagen, med sitt optimala läge till Uppsala centrum får du nu möjlighet att förvärva denna välplanerade och charmiga lägenhet om två rum och kök.
Här hittar du eftertraktade detaljer så som högt i tak, genomgående ljusa trägolv och synlig tegelvägg. Efter renovering har lägenheten en attraktiv standard som smakfullt moderniserats och samspelar fint i stil med resten av fastighetens ursprungliga 30-tal.
Den välplanerade planlösningen fördelar sig på en hall med avhängning och förvaring i platsbyggd garderob med överskåp, ett smakfullt vinkelkök och ett separat sovrum med plats för större säng och förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Du får även ett rymligt vardagsrum med plats för både din soff- och matgrupp samt ett helkaklat badrum med badkar och fönster.
Utöver all möjlighet till förvaring i lägenheten har du även två separata förråd i fastigheten att nyttja.

Brf Hjalte är en välskött bostadsrättsförening med många stora renoveringar genomförda och flera gemensamma utrymmen; nybyggd bastu, välutrustat motionsrum, cykelförråd, tvättstuga med torkrum samt en lummig innergård med utemöbelsgrupper.

På Geijersgatan bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Vasaparken, Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Här har du en lägenhet i mycket fint skick och med ett suveränt läge i Luthagen. Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 38 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad