Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 33B

Slutpris: 6 300 000 kr

Geijersgatan 33B

Stadsnära radhus om 6 rok med en lättskött trädgård och bästa solläget i populära Luthagen

Sällsynt tillfälle att förvärva ett stadsradhus i tre plan med en bostadsyta på totalt 172 kvadratmeter. Huset som är mycket välhållet ligger endast en kort promenad från allt man kan önska sig: skolor, restauranger, mataffärer och grönområden. Underbar barnvänlig innergård med lekplats och stor gräsmatta.

Entréplan välkomnar med en rymlig hall där det finns gott om plats för avhängning, ett smakfullt renoverat kök med stor köksö samt ett mycket rymligt vardagsrum.

En trappa upp finns fyra rymliga sovrum där samtliga har plats för dubbelsäng. Ett sovrum har balkong. Vidare finns ett badrum med dusch.

En trappa ner i källarplan finns en nedre hall, ett stort allrum/sovrum, gym/relax och WC. Vidare finns stor tvättstuga, dusch och bastu. Entré till källaren finns via gym/relax.

Här får du en lättskött trädgårdstomt med en generös uteplats i bästa solläge som har sol från tidig morgon till kväll. Tomten, som innesluts av ett skyddande staket, har även ett praktiskt förråd och plats för cykelparkering. Den angränsande innergården är en riktig oas för alla åldrar.

Har bor du med närhet till citykärnan samtidigt som du har tillgång Stabbyskogens lummiga naturområde och fina motionsspår runt hörnet. I närområdet finns även ett stort serviceutbud av restauranger, matbutiker, apotek, vårdcentral och för barnfamiljen flera förskolor och skolor.

Välkommen att anmäla dig till visning.

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 33B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Geijersgatan 33B, Såld i Luthagen, Uppsala Planlösning från Geijersgatan 33B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad