Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 27F

Slutpris: 3 100 000 kr

Geijersgatan 27F

Ljus och välplanerad trea belägen högst upp i huset på gaveln, närhet till både natur och centrum!

Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade trea, med ett utmärkt läge i populära Luthagen! Denna gavellägenhet erbjuder fönster i tre olika väderstreck, vilket bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och tack vare den generösa takhöjden gör detta till ett mycket trivsamt och inbjudande boende. Lägenheten är belägen högst upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett modernt kök med full utrustning och plats för matbord, vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt fönster i två väderstreck och utgång till den insynsskyddade balkongen i sydvästläge, två gedigna sovrum varav det ena med inbyggda garderober samt en hall med ytterligare inbyggd förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Med sitt höga läge i huset får du fri rogivande utsikt över trädkronorna i de lugna och trivsamma kvarteret. Som boende i föreningen har du tillgång till den uppvuxna och omhändertagna innergården med odlingsbäddar, trädgårdsmöbler och utegrill samt relaxavdelning med bastu och gym. Bra avgift där bl a kabel-tv och bredband är inkluderat.

På Geijersgatan 27 F bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Missa inte denna trivsamma lägenhet, med närhet till både natur och centrum. Varmt välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 27F, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad