Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 27E

Slutpris: 2 080 000 kr

Geijersgatan 27E

RENOVERAD ETTA MED PRAKTISK SOVALKOV. BELÄGEN I LUGNA OCH POLULÄRA LUTHAGEN!

Välkommen till en mycket välplanerad etta, med utmärkt läge i populära Luthagen! Det härliga ljusinsläppet och den generösa takhöjden gör detta till ett mycket ljust och inbjudande boende. Lägenheten är belägen högst upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett modernt kök med matplats. Lättmöblerat vardagsrum med praktisk sovalkov. Hall med två stora garderober samt stamrenoverat badrum med dusch. Genomgående ljusa ytskikt samt vitlaserade originalträgolv.

Som boende i föreningen har du tillgång till den uppvuxna och omhändertagna innergården med trädgårdsmöbler och utegrill samt relaxavdelning med bastu och gym. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och tvättstuga.

På Geijersgatan 27 E bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Missa inte denna trivsamma lägenhet. Varmt välkomna på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 27E, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad