Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 27 B

Slutpris: 2 400 000 kr

Geijersgatan 27 B

Välplanerad etta med modernt kök och sovalkov!

Välkommen till denna välplanerade etta i ett genomgående fint och tilltalande skick. Här får du ett modernt och fullt utrustat kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta samt plats för matbord för ca 2-4 personer intill fönster. Ett vardagsrum med sovalkov som gör att du praktiskt får undan sängen och frigör resterande yta i vardagsrummet till den stora soffgruppen. Till detta får du även en hall med förvaring i klädkammare och ett helkaklat badrum med bl a dusch och tvättmaskin.

Som boende i föreningen har du tillgång till den uppvuxna och omhändertagna innergården med odlingsbäddar, trädgårdsmöbler och utegrill samt relaxavdelning med bastu och gym. Bra avgift där bl a kabel-tv och bredband är inkluderat.

På Geijersgatan 27 B bor du i hjärtat av Luthagen. Lägenheten ligger ypperligt, med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Missa inte denna trivsamma lägenhet. Varmt välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 27 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad