Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 25D

Slutpris: 1 750 000 kr

Geijersgatan 25D

Otroligt välplanerad 1,5:a med fönster i två väderstreck och balkong mot innergård!

Otroligt välplanerad 1,5:a med fönster i två väderstreck. Den genomtänkta planlösningen ger möjlighet att möblera på en mängd olika sätt. Välkomnande hall, rymligt allrum, praktisk alkov, härlig balkong mot fin innergård, stamrenoverat badrum samt kök med originalinredning och anslutande matplats som även kan användas som sovrum.

Välskött förening där många av de stora renoveringarna är utförda. På husets baksida finns en mysig syrenberså med trädgårdsmöbler där man kan grilla och koppla av. I källaren finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd.

I populära Luthagen kombineras ett lugnt boende med närheten till centrala Uppsala, Ekonomikum, nationer, mataffärer, grönområden och mycket mer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad