Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 25D

Slutpris: 2 285 000 kr

Geijersgatan 25D

Ljus genomgångslägenhet högst upp i huset med fantastik utsikt från balkongen!

Välkommen till denna mycket välplanerade och charmiga lägenhet med ett utmärkt läge i populära Luthagen! Lägenheten är belägen högst upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett trevligt kök med plats för matbord, vardagsrum med utgång till balkong med fri utsikt, hall med förvaringsmöjligheter, en praktisk sovalkov med draperi samt ett helkaklat badrum med dusch. Med sitt höga läge i huset får du en fri och rogivande utsikt över både föreningens grönskande trädgård och takåsarna i det lugna och trivsamma kvarteret.

Här bor du i hjärtat av Luthagen med ett perfekt läge med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Välskött förening med vackert 30-tals hus och en härlig grönskande innergård med grillmöjligheter och utemöbler som får användas av föreningens medlemmar.

Missa inte chansen! Välkommen att anmäla dig till visning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 25D, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad