Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 25B

Slutpris: 2 400 000 kr

Geijersgatan 25B

Ljus genomgångslägenhet i populära Luthagen med fantastik utsikt från balkongen!

Mycket trivsam 30-talslägenhet i hjärtat av Luthagen. Lägenheten erbjuder en tilltalande planlösning med välkomnande och möblerbar hall, fint kök med matplats för större sällskap, trevligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong, en praktisk sovalkov med skjutdörrar samt ett helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på tredje våningen med balkong in mot föreningens lummiga och lugna innergård.

Här bor du i den populära stadsdelen Luthagen med dess vackra hus i klassiska stilar, gröna parker och lugna läge med närhet till Ekonomikum och andra universitetsinstitut. Med en kort promenad når du flertalet restauranger och fik, livsmedelsbutiker och Fyrisåns promenadstråk. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Ekonomikumparken, Tegnérparken och Stabby gärde med elljusspår. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad eller cykeltur.

Välskött förening med vackert 30-tals hus och en härlig grönskande innergård med grillmöjligheter och utemöbler som får användas av föreningens medlemmar.

Missa inte chansen! Välkommen att anmäla dig till visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 25B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad