Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 23 A

Slutpris: 2 100 000 kr

Geijersgatan 23 A

I vackert hus från 30-talet finner ni denna 2:a med balkong i söder! Många originaldetaljer bevarade

En rask promenad från stadskärnan tar er till denna bostadsrättsförening som byggdes under 30-talet. Näst högst upp finner ni bostaden där 30-talscharmen präglar varje rum med vacker fiskbensparkett, extra takhöjd om 2,7 meter, platsbyggd förvaring, dekorativa fönsterbeslag, spegeldörrar, stenskivor i fönster och djupa fönsternischer. Den nyrenoverade balkongen i söder rymmer både möblemang och egna planteringar.

Rymlig 2:a i fint skick och attraktiv planlösning med kök som rymmer rejäl matplats och stor del av originalinredningen bevarad med bl a vackra beslag, ventilerat skafferi och serveringsskåp som fångar uppmärksamheten. Sovrummet är stort med egen klädförvaring och gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Vardagsrummet är väl tilltaget för att ge god plats åt soffgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang, från detta rum når ni även den inbjudande balkongen. Kaklat våtutrymme med badkar. Hallen och innerhallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter samt välkomnande vy över bostaden.

Bostadsrättförening belägen i fin del av Luthagen med nyöppnad glassbar vid entrén. Många av de större renoveringarna är gjorda och det finns gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, hobbyrum och invändiga cykelförråd. God extern förvaring i två till bostaden hörande externa förråd. Som boende i föreningen spenderar man gärna mycket tid i den gemensamma trädgården; här kan man slå sig till ro i skönt möblemang, arrangera en grillkväll för vännerna och det finns gott om lekytor för barn.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 23 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad