Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 23 A

Nästa visning
calendar icon söndag 4 augusti 10:30 - 10:45
  • price tag icon 4 063 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 063 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1937
Geijersgatan 23 A

I vackert hus från 30-talet finner ni denna 1:a med balkong i söder! Många originaldetaljer bevarade

En rask promenad från stadskärnan tar er till detta hus som byggdes under 30-talet. Huset är ritat av den kände stadsarkitekten Gunnar Leche. Högst upp (endast vind ovan) finner ni bostaden där 30-talscharmen präglar varje rum med vacker fiskbensparkett, höga golvsocklar, gedigna trägolv, extra takhöjd om 2,7 meter, välvda tak, platsbyggd förvaring, kryddförvaring av glas, dekorativa fönsterbeslag, spegeldörrar, stenskivor i fönster och djupa fönsternischer.

Rymlig 1:a i fint skick och attraktiv planlösning med högt i tak och ett mycket fint ljusinsläpp. Lägenheten har stort kök som rymmer rejäl matplats och stor del av originalinredningen bevarad med bl a skafferi och serveringsskåp som fångar uppmärksamheten. Vardagsrummet är väl tilltaget för att ge god plats åt säng samt även sällskapsdel med soffgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang, från detta rum når ni även den inbjudande balkongen. Ett stilrent inrett och helkaklat våtutrymme med dusch samt installerad tvättmaskin. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter med en klädkammare och har även plats för arbetshörna eller kanske sängplats om så önskas samt med en välkomnande vy över bostaden.

Den nyrenoverade balkongen i söder rymmer både möblemang och egna planteringar. Här vistas man gärna efter en lång dag på arbetet eller universitetet och njuter av grönskan från innergården samt dagens bästa soltimmar.

Bostadsrättföreningen är belägen i fin del av Luthagen med en nyöppnad glassbar vid entrén. Till hösten planeras en vinbar i samma lokal . Många av de större renoveringarna är gjorda och det finns gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstuga med torkrum, hobbyrum och invändiga cykelförråd. Rymlig förvaring i ett till bostaden hörande externt vindsförråd en trappa upp från lägenheten. Som boende i föreningen spenderar man gärna mycket tid i den gemensamma trädgården; här kan man slå sig till ro i skönt möblemang eller kanske, arrangera en grillkväll för vännerna.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, studentnationer, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen och allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter.

Visningar

Välkommen på öppen visning! söndag 4 augusti, 10:30 - 10:45
Anmäl mig
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Geijersgatan 23 A, Kommande i Luthagen, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad