Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 18 C

Slutpris: 5 950 000 kr

Geijersgatan 18 C

Sällsynt 5:a á la 30-tal utan insyn med uthyrningsdel och öppen spis i gemytliga Luthagenkvarter!

En halvtrappa upp via vackert trapphus finner ni denna bostad med uthyrningsdel. 30-talet gör sig påmint i detaljer såsom extra takhöjd om 2,7 meter, dekorativa fiskbensparkettgolv med fris, gedigna trägolv, djupa fönsternischer med fina brädor av sten, äldre fönster med vackra beslag, serveringsskåp, praktiska skjutdörrar och höga golvsocklar.

Även planlösningen är tilltalande med väl tilltaget kök som rymmer både matlagning och umgänge, vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong, fyra rejäla sovrum där ett av rummen gärna görs om till matsal, kaklat badrum med installerad tvättmaskin och gäst-wc. Bostaden är utrustad med dubbla entrédörrar vilket gör det möjligt att den kan nyttjas med uthyrningsdel vid behov. Det finns även god extern förvaring i tre till bostaden hörande förråd, dessa utgör totalt ca 20 kvm.

Brf Wallingården är en mycket omtyckt förening med god ekonomi där det mesta ingår i avgiften och med låg belåning per kvadratmeter. Det finns gemensam tvättstuga, invändig cykelförvaring och övernattningsrum att nyttja. Föreningen har åtta parkeringsplatser som får nyttjas gratis med "först till kvarn"-principen och sedan två platser för elbil. Fin, grönskande innergård med gemensam möbelgrupp att nyttja. Föreningen är placerad på ypperligt läge med små butiker och restauranger runt hörnet, populära lekplatsen Vindhemsparken är på andra sidan gatan, Sverkerskolan för förskolebarn upp till högstadiet ett kvarter bort och invid Elisabethsjukhuset som enbart har aktivitet på dagtid.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 18 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad