Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 13C

Slutpris: 1 595 000 kr

Geijersgatan 13C

Kvadratsmart modern etta med ett eftertraktat läge i Luthagen!

Välkommen till denna välplanerade etta med bra disponerade kvadratmetrar! Här har du ett kombinerat kök och rum som utöver middagsbestyren även rymmer matplats och tv-hörna. Sovalkov med praktisk förvaring i väggfast hyllsystem och plats för rejäl säng. Rymligt, helkaklat våtutrymme från 2019 med duschhörna och sedan hall med entré via säkerhetsdörr, avhängningsyta och välkomnande vy över bostaden.

Bostaden byggdes år 2005, på ett ostört läge med näst intill ingen insyn alls. Lägenheten fick 2019 nymålade vita väggar samt ny trestavig ekparkettgolv, skåpinredning av björk i kök och stora fönster som bjuder på en trevlig vy över föreningens innergård.

Här bor du i en förening med mycket god ekonomi som resulterat i låga avgifter, tre gemensamma tvättstugor, förråd till vare bostad, en gästlägenhet och cykelförråd samt fin innergård skyddad från intilliggande gator, med utemöbler och grillplats. Ett centralt, mycket eftertraktat läge med behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffär, parkmiljöer, motionsspår i Stabbyskogen och Ekonomikum.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Geijersgatan 13C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad