Såld

Luthagen, Uppsala

Geijersgatan 11B

Slutpris: 5 200 000 kr

Geijersgatan 11B

Renoverad fyra i mycket bra skick med egen garageplats, inglasad balkong & låg månadsavgift!

Rymlig fyra på ca:120 kvm i den främre delen av Luthagen med låg månadsavgift. Här bor du i en smakfullt renoverad lägenhet med påkostade materialval. Bostaden ligger på andra våningen i fastighet med hiss från markplan. Hissen tar dig även ned till varmgaraget i källaren där du har din egna parkeringsplats (går att hyra ut för den som ej önskar parkering). Ta del av det bästa från två världar, ett lugnt kvarter med en trevlig innergård samtidigt som du har restauranger, caféer, fyrisån etc runt knuten.

Planlösningen erbjuder hall med plats för hatthylla och förvaring i garderober. Stilrent nyrenoverat kök (Kvick) med köksö och all maskinell utrustning (siemens) som går att önska. Stort vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till inglasad balkong i västerläge. Här erbjuds 3 sovrum i bra storlek med gott om förvaring i garderober. Två badrum varav det ena med tvättmöjligheter.

Stabil förening med trevlig innergård med grillmöjligheter och gym/relax i källaren. Luthagen är ett av Uppsalas vackraste kvarter med en blandning av nytt och gammalt - och nära till allt. Runt hörnet har du vackra och barnvänliga Vasaparken. Ett stenkast bort har du ICA Luthagens Livs som är en mycket omtyckt och välsorterad mataffär. Längs med gatan hittar du några av stadens populäraste restauranger och caféer. Några hundra meter från huset flyter Fyrisån fram genom centrala Uppsala. En kort promenad härifrån finns Domkyrkan och de vackra universitetsbyggnaderna. Direkt närhet till några av Uppsalas mest omtycka förskolor, skolor och gymnasium.

Missa inte detta boende kontakta mäklaren redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad