Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Gävlegatan 32, 2tr

Slutpris: 9 650 000 kr

Gävlegatan 32, 2tr

Modern och välplanerad 4:a med 3 balkonger i expansiva Hagastaden!

Välkommen till en modern och välplanerad 4:a med 3 balkonger i expansiva Hagastaden!

- Tre balkonger
- Väldisponerad
- Tre bra sovrum
- Två badrum
- Genomgående exklusiva & moderna materialval
- Bra förvaring
- Källarförråd
- Garage i huset
- Närhet till såväl storstadspuls som grönområden
- Bra kommunikationer

Presenterar ett fantastiskt boende för den som har högt ställda krav. Eleganta och moderna materialval, rikligt ljusinsläpp från flera stora fönster och balkongdörrar, tre balkonger och en känsla av lyx kännetecknar denna välplanerade fyra i expansiva Hagastaden. Balkongerna vetter i öst- respektive västerläge vilket gör att du kan njuta av solen under många timmar på dagen. Här erbjuds stora sociala ytor i väl tilltaget kök med plats för en stor matgrupp och utgång till en av bostadens balkonger. Köket är smakfullt inrett med integrerade vitvaror bakom svarta skåpsluckor som matchas perfekt med bänkskiva och stänkskydd i marmor. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och utgång till den andra av bostadens balkonger. Bostadens master bedroom med badrum en suite i marmor har ''hotellkänsla'' och rymmer en dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Från master bedroom finns utgång till den rymliga balkongen som också nås från köket. Här finns ytterligare två bra sovrum med plats för 140-säng varav det ena med utgång till balkong. I hjärtat av bostaden finns ett badrum i marmor, utrustat med bekvämligheter som badkar samt tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har genomgående mycket god förvaring i flera skjutdörrsgarderober och extern förvaring i ett källarförråd. Här är det bara att flytta in och trivas!

Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Det finns ett flertal restauranger så som Omni, Macelleria och restaurang Station. Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gävlegatan 32, 2tr, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close