Såld

Vasastan - Röda Bergen, Stockholm

Gävlegatan 3, 4tr

Slutpris: 4 875 000 kr

Gävlegatan 3, 4tr

Välplanerad och hemtrevlig tvåa!

Välkommen till en väldisponerad och hemtrevlig 2:a! Här bor du i ett mycket trevligt område med närhet till både storstadspuls och rofyllda grönområden.

- Väldisponerad
- Fint ljusinsläpp
- Belägen i vacker fastighet anno 1926
- Bra förening med god ekonomi
- Bra kommunikationer med tunnelbana, buss och pendelstation precis i närheten
- Närhet till storstadspuls och grönområden

Bostaden är charmig och väldisponerad och har tidstypiska detaljer såsom generös takhöjd, vackra trägolv och djupa fönsternischer med spanjoletter. De stora fönsterpartierna skapar ett genomgående fint ljusinsläpp och den generösa takhöjden ger en härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för allt önskat möblemang såsom soffa, soffbord och tv-möbel såväl som matgrupp och förvaringsmöbel. Stilrent kök i öppen lösning med vardagsrum som ger goda ytor för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden ett mysigt sovrum med plats för säng och förvaringsmöbel. Helkaklat badrum med klinkergolv i sand och vitt kakel. Du välkomnas in i en rymlig och ljus hall. Lägenheten har genomgående god förvaring. Till lägenheten hör ett vinds- och ett källarförråd.

Här bor du trivsam förening med låg avgift, en fin och lummig innergård och två tvättstugor som smidigt bokas via en app. Bostaden är belägen i Röda Bergen med dess mysiga kvarter och grönska med närhet till Sankt Eriksplans och Odenplans storstadspuls. På promenadavstånd har du ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Här bor du också närhet till mysiga Birkastan. Du har flera livsmedelsbutiker däribland ett välsorterat hemköp inom behagligt avstånd. Detta i kombination med direkt närhet till vatten och grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och badplats gör området till mycket attraktivt. Mycket goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gävlegatan 3, 4tr, Såld i Vasastan - Röda Bergen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad