Såld

Storvreta, Uppsala

Gavelvägen 18

Slutpris: 4 420 000 kr

Gavelvägen 18

Välkommen till Gavelvägen 18 belägen på solig hörntomt!

Välkommen till Gavelvägen 18 beläget på hörntomt i populära och trivsamma Storvreta! Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service och gott om fritidsaktiviteter – passar perfekt för den aktiva barnfamiljen eller för dig som helt enkelt vill njuta av ett härligt och bekvämt boende. Planlösningens entréplan fördelar sig på hall, badrum, sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan, matrum samt kök och tvättstuga. Övervåningen fördelar sig på hall, två sovrum, klädkammare samt wc.
Storvreta erbjuder allt tänkbara service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomaffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9, gym, fina omgivningar för motion och njutbara promenader dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både Upptåg och buss. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gavelvägen 18, Såld i Storvreta, Uppsala Planlösning från Gavelvägen 18, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad