Såld

Vasastan, Stockholm

Gästrikegatan 8A, N.B Ö.G

Slutpris: 4 000 000 kr

Gästrikegatan 8A, N.B Ö.G

Fantastisk tvåa i toppskick på absolut bästa adress!

Presenterar en fantastisk tvåa om 36 kvm belägen i hjärtat av Vasastan!
Bostaden har genomgående omsorgsfulla och moderna materialval - här har inget lämnats åt slumpen. Fina välbevarade detaljer som återfinns i stora fönster med djupa nischer och spanjolett som i kombination med generös takhöjd ger bostaden ett rikligt ljusflöde och härlig rymd. Genomgående nyslipade och vitlaserade trägolv samt nymålade ytskikt.

- Badrum/dusch stambytt 2020
- Generös takhöjd
- Rikligt ljusinsläpp
- Välplanerad
- Diskmaskin
- Sovrum med plats för minst 160 säng
- Attraktiv adress
- Utmärkta kommunikationer
- Källar- och vindsförråd

Den optimala planlösningen med öppen lösning mellan vardagsrum och kök ger goda sociala ytor för umgänge och samvaro. Här finns utrymme för allt önskat vardagsrumsmöblemang och matgrupp. Köket är i klassiskt utförande och är utrustat med alla önskvärda faciliteter. Sovrum med plats för minst 160 säng och bra förvaring i garderober. Stilren separat wc och dusch med klinkers i svart marmor och guldiga detaljer, stambytt 2020. Här är det bara att flytta in och trivas!

På Gästrikegatan 8 bor du på absolut toppläge i Vasastan! Inom nära räckhåll finner du grönskande Vasaparken med café, minigolf, lekpark och sportmöjligheter. I kvarteren finns mängder av populära restauranger, butiker och annan service. På behagligt promenadavstånd finns Rörstrandsgatan med dess populära restauranger och caféer. För den sportintresserade finns flera gymkedjor i närheten, bland annat populära Sats Odenplan. I området finns utmärkta kommunikationer vid Odenplan och Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gästrikegatan 8A, N.B Ö.G, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad