Såld

Järla sjö, Nacka

Garverigränd 12

Slutpris: 6 350 000 kr

Garverigränd 12

En stor fin trea med vacker sjöutsikt och balkong i soligt söderläge

- Sjöutsikt
- Stor balkong i söder
- Stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum
- Bra förvaring i klädkammare och externt förråd

Välkommen till denna rymliga och charmiga bostad med fantastisk sjöutsikt och en solig balkong i idylliska Järla Sjö. Den generösa balkongen vetter mot söder och ligger bara ett stenkast från vattnet. Bostaden har ett modernt kök med öppen planlösning mot ett ljust och luftigt vardagsrum.

Här finns två stora sovrum, varav det ena erbjuder en härlig utsikt över sjön. Badrummet är utrustat med badkar, fönster, tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med två rymliga klädkammare/förråd inomhus och ett sällsynt externt förråd på entréplanet (6 kvm).

Områdesbeskrivning
Trevligt läge i populära Järla Sjö, ett område med mysig småstadskaraktär men även närhet till Citypulsen.

Idylliskt och naturnära område med Järlasjön runt knuten. På bara några minuter går man ner till badbryggor och strandpromenad. Järla Sjö är en levande småstad med gator, gränder, restauranger mm. Barnvänliga gröna gårdar mellan husen. Härliga promenadstråk finns längs områdets brygga, runt Järlasjön och Sicklasjön. Nära Järla Sjö finns Hellasgården med dess friluftsliv, många bra förskolor och skolor men också Järlasjön med dess bad, kräftfiske, båtliv och många aktiviteter på isen vintertid. En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter och Nacka Forum med alla tänkbara butiker, restauranger samt träningsmöjligheter och stormarknad. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Det finns direktbussar in till Slussen men också för att ta sig vidare utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garverigränd 12, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad