Såld

Kungsholmen, Stockholm

Garvargatan 20, 2 tr

Slutpris: 4 515 000 kr

Garvargatan 20, 2 tr

Stilrent renoverad tvåa med vy över Riddarfjärden!

Nu saluförs denna stilrent renoverade tvåa om 43kvm på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser, med en fantastisk glimt över Riddarfjärden. Bostaden erbjuder vacker fiskbensparkett, öppna sällskapsytor och generösa fönsterpartier som medför att solljuset vackert flödar in i lägenheten.

Ni välkomnas av en trevlig hall med ljusa ytskikt och goda förvaringsmöjligheter. Vidare in finner ni det öppna vardagsrummet som är lägenhetens naturliga samlingsplats för sällskapliga stunder. Rummet är möblerbart med soffgrupp, matgrupp, tv-möbel och annan önskvärd interiör. Lägenhetens fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Det stilrena köket förser er med generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Det rofyllda sovrummet har plats för förvaring och annan önskad inredning. Helkaklat badrum försedd med dusch och förvaring i form av skåp, förberett för tvättmaskin. Lägenheten har även två inbyggda garderober.

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i ett av Kungsholmens mest eftertraktade kvarter. Det är gångavstånd till det mesta man kan behöva såsom matbutiker, mysiga caféer och ett rikt utbud på restauranger och barer med guldkorn som Mäster Anders, Restaurang Agnes och Mälarpaviljongen. Bostaden är belägen invid Rådhuset, nära Kungsholmstorg och endast några få minuter från Kronobergsparken. Du har även nära till Norr Mälarstrands vackra promenadstråk, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Det är goda kommunikationer och precis utanför dörren finnes du Rådhusets tunnelbanestation och ca 10 minuters promenad till Centralstation.
Föreningen har låg belåning och 1 lokal. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård med trädgårdsmöbler. Det finns cykelförråd, tvättstuga och barnvagnsrum. Lägenheten disponerar ett vindsförråd om ca 4kvm.
Ett boende med allt man kan önska sig och lite till.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Garvargatan 20, 2 tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad