Såld

Svartbäcken, Uppsala

Gamla Uppsalagatan 20

Slutpris: 1 965 000 kr

Gamla Uppsalagatan 20

Välplanerad tvåa med balkong i Svartbäcken.

Välkommen till denna ljusa och högt belägna tvåa med balkong i fritt läge, mitt i populära Svartbäcken.

Här bor ni i en välplanerad lägenhet med gott om förvaringsmöjligheter och nymålade väggar. Den tilltalande planlösningen ger er hall med avhängning, kök med plats för matbord, badrum med dusch, rejält vardagsrum med stort fönsterparti som bjuder på fri utsikt och utgång till balkongen. Stort sovrum med en mycket bra, inbyggd klädförvaring samt klädkammare. Tillhörande lägenheten finns ett stort källarförråd om ca 6 kvm.

I den trevliga föreningen finns bland annat trädgårdsmöbler, utegrill och cykelförråd samt parkeringsplatser till mycket förmånliga priser. Föreningen har 10 platser med el-plint 300kr/mån, 2 platser utan el-plint 100 kr/mån samt en plats i varmgarage för 600kr/mån. Kösystem tillämpas. Fri parkering finns längs med Egilsgatan. I föreningens försäkring ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Här i omtyckta Svartbäcken bor ni bekvämt med goda kommunikationer och cykel-/promenadavstånd in till Uppsala centrum. Trevliga parker, grönområden och all tänkbar service (bl.a. Ica, restauranger, fik, Fyrishov) är några få av fördelarna med att bosätta er här.

Varmt välkomna på visning!

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gamla Uppsalagatan 20, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad