Till salu

Roslags Näsby, Täby

Gamla Norrtäljevägen 132

4 295 000 kr Fast pris
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 295 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Gamla Norrtäljevägen 132

Högst upp med gavelläge och balkong i söder!

Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet med balkong i söderläge! Här bor du i en optimalt planerad och genomgående trerummare med ett stilrent kök och en separat matdel. Vardagsrummet bjuder på ett rikligt ljusinsläpp genom fönster åt två väderstreck. Två sovrum varav det ena har en bra klädkammare. Stilrent duschrum med handukstork och kombimaskin.

Bostaden erbjuder en hög standard och du väljer kostnadsfritt mellan tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

I Västra Roslags Näsby, planerar OBOS att bygga Brf Roslagsporten som rymmer 60 bostadsrätter. Här bor du i ett av Täbys bästa kollektivtrafiklägen, bara ett stenkast från Roslagsbanan.

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. OBOS täcker även en del av föreningens räntekostnad i upp till 4 år från inflytt. Kontakta våra mäklare för mer information!

Läs mer om projektet

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad