Såld

Ektorp, Nacka

Gamla Landsvägen 9, 4 tr

Slutpris: 2 775 000 kr

Gamla Landsvägen 9, 4 tr

Väldisponerad, insynsskyddad och generös 2:a i attraktiva Ektorp

Väldisponerad, insynsskyddad och generös 2:a i attraktiva Ektorp näst högst upp i huset med balkong åt söder. Här bor du i ett naturnära och centralt läge nära affärer, service, kommunikationer och grönområden i Saltängen och vackra nyckelviken runt knuten. Välplanerad och ljus lägenhet, missa inte denna pärla. Måste ses på plats!

Hemtrevlig och ljus bostad med stora fönsterpartier, välplanerad planlösning och inglasad balkong. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är i fint skick med moderna och snygga materialval. Stort vardagsrum med plats för stor soffa och tv-möbel. Fräscht och stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl/frys. I köket finns plats för ett matbord för 4-6 sittandes. Balkongen nås i mitten av bostaden i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Med inglasningen blir balkongen som en förlängning av vardagsrummet, här njuter man året om!
Bra badrum med dusch, handdukstork, handfat, wc och tvättpelare.

Bostaden har genomgående ekparkett och målade väggar. Till bostaden hör ett förråd ca 6 kvm

- Fantastiskt ljusinsläpp
- Inglasad balkong
- Ogenerat läge
- Stenkast från kommunikationer
- Rogivande natur intill bostaden
- Fint skick, bara att flytta in
- Bra med förvaring

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gamla Landsvägen 9, 4 tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad