Såld

Stockholm

Gambrinusgatan 6

Slutpris: 6 200 000 kr

Gambrinusgatan 6

-Eftertraktat läge mitt på Nedre Kungsholmen
-Stor balkong i soligt läge
-Garage i föreningen
-Väldisponerad
-Genomgående lägenhet

Med ett av de absolut bästa lägena på Kungsholmen, når man via en loftgång denna optimalt planerade bostad som är perfekt för småbarnsfamiljen. Bostaden erbjuder fräscha ytskikt och är anpassningsbar helt efter ägarens önskemål. Härliga, sociala ytor kombineras här med praktiska lösningar och från vardagsrummet kommer man ut på den stora balkongen med många soltimmar. Utöver ett rymligt Master Bedroom finns här även två mindre sovrum som enkelt kan göras om till arbetsrum. Här bor man i en mycket trivsam äkta förening som har låga lån (3 392 kr/ kvm). I föreningen finns dessutom ett garage för medlemmar att hyra för 1 150 kr per månad (läs mer under info om förening). Det är direkt närhet till både grön och blå tunnelbanelinje samt ett brett utbud av restauranger, caféer, service och dagligvaruhandel.

"Närhet till allt" är ingen överdrift och attraktiva Norr Mälarstrand med Riddarfjärdens vatten och båtliv finns endast två kvarter bort. I området finns många populära restauranger såsom Rådhusbaren, Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen och runt hörnet kan ni ta del av allt Hantverkargatan har att erbjuda. Den grönskande Kronobergsparken ligger direkt utanför porten och Rålambshovsparken och Pontonjärparken finns inom kort gångavstånd. Dessutom finner ni populära Kungsholmstorg sekunders promenad bort. Kungsholmstorg har ett rikt utbud av service, restauranger, caféer och shopping. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Inom ett par minuters promenad når ni Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med, utöver grön och blå T-banelinje, bussar som tar dig till stadens alla hörn. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje.

Varmt välkomna!

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information:
0760-52 46 00
[email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad