Till salu

Kungsholmen, Stockholm

Fyrverkarbacken 27

  • price tag icon 3 183 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 995 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 183 kr/mån
floors icon Våning
  • 8 av 15 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1962
Fyrverkarbacken 27

Fantastisk etta med högt läge med fransk balkong!

Välkommen till Fyrverkarbacken 27, en charmig bostad med en oslagbar utsikt och ett läge som är svårt att överträffa. Denna mysiga lägenhet på 39 kvm erbjuder en perfekt kombination av stil och funktionalitet, idealisk för dig som vill bo centralt med närhet till både natur och stadens puls.

Rymliga hall, där det finns gott om förvaring för alla dina behov. Hallen leder dig vidare till ett hem med ljusa fina trägolv som sprider en varm och inbjudande känsla i hela lägenheten. Varje kvadratmeter är noggrant planerad för att maximera ljusinsläppet och skapar en extra luftig atmosfär med sin franska balkong.

Det nyrenoverade köket är en dröm för matlagningsentusiasten. Med stilrena ytor och moderna vitvaror har du allt du behöver för att njuta av att laga mat medan du blickar ut över staden.

Boendet på Fyrverkarbacken 27 erbjuder inte bara en vacker utsikt utan också närhet till allt du kan önska. Med parken som din granne har du direkt tillgång till grönområden, löpspår och mysiga picknickplatser. Dessutom har du promenadavstånd till caféer, restauranger och utmärkta kommunikationer som tar dig runt hela Stockholm.

Denna bostad måste upplevas på plats för att du ska kunna uppskatta alla dess fördelar fullt ut. Välkommen hem till Fyrverkarbacken 27 – ditt nya drömboende med både stil och komfort!

Intresseanmälan
Ashkan Jalilian
Ansvarig mäklare

Ashkan Jalilian

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Ashkan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad