Såld

Johanneshov, Stockholm

Fyrvaktarkroken 59

Slutpris: 4 100 000 kr

Fyrvaktarkroken 59

Dubbla balkonger, lyxiga materialval!

* Nytt accepterat pris *

Dubbla balkonger - Genomgående ljusinsläpp - Öppen planlösning - Exklusiva materialval - 100 m till Tunnelbana - Generös förvaring - Nyproducerat 2019

Söker ni ett exklusivt, centralt och bekvämt boende? Här finns nu möjligheten att förvärva denna 2:a med öppen planlösning och dubbla balkonger! Lägenheten är i ett absolut toppskick från dess att den nyproducerades. Hela lägenheten andas moderna och smakfulla materialval. Hemmet disponerar ett generöst kök och vardagsrum i socialt samspel. Köket har hög standard, bra arbetsyta, rostfria vitvaror och gott om förvaring. Kök och vardagsrum förlängs av en rymlig balkong i västläge. Perfekt att laga i ordning maten och njuta av middagen på balkongen! Vardagsrummet har gott om plats för större soffa, tv-möbel och de stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp. Sovrummet är väl tilltaget och ger en rofylld känsla. Här finns en rymlig garderob med skjutdörrar inredd med Elfa-hyllsystem. Sovrummet leder ut till den andra balkongen i mysigt läge mot föreningens innergård. I anslutning till hall, finner ni ett helkaklat badrum med hög standard utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare, wc, kommod och extra förvaring. En vacker vitpigmenterad parkett, löper genom hela hemmet. Till bostaden hör ett externt förråd i källaren. Föreningen äger marken.

Varmt välkommen till visning,
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv

Blåsut ligger mellan Hammarbyhöjden, Johanneshov och Enskededalen. Med tunnelbanans gröna linje tar du dig till T-Centralen på ca 12 min. En kort promenad bort ligger det populära Globenområdet med ett stort shoppingutbud och flera restauranger och caféer. Här hittar du också arenorna Tele2 Arena, Avicii-arena, Hovet och Annexet där du kan njuta av allt från konserter med världsartister till olika sportevenemang. Till Blåsut går Tunnelbanans gröna linje 18. I Skärmabrink hittar man anslutande linje 17 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. I närområdet finner ni även Nackareservatet. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. I detta kvarter går det utmärkt att leva ett "grönt" liv, då det är enkelt att promenera, cykla och åka kollektivt! Här trivs man!

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad