Såld

Lillåudden, Västerås

Fyrtornsgatan 2

Slutpris: 5 200 000 kr

Fyrtornsgatan 2

Spektakulär utsikt över Mälaren!

Välkommen till ditt drömhem på Lillåudden i Västerås där även juridiska personer accepteras i föreningen! Denna fantastiska 4 rum och kök är inte bara en plats att bo på, det är en upplevelse som du kommer att älska varje dag. Med en oslagbar utsikt över Mälaren och staden, högkvalitativt kök från Ballingslöv, generösa sällskapsytor och en rad bekvämligheter, erbjuder denna bostad det bästa av både komfort och elegans.

Bostaden har generösa sällskapsytor, inklusive ett allrum som rymmer både soffgrupp och matgrupp. Här kan du umgås med familj och vänner med en oslagbar utsikt som bakgrund. Köket är utrustat med högkvalitativa apparater och eleganta detaljer från Ballingslöv. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet medan du njuter av panoramautsikten. Bostaden har ett modernt badrum med golvvärme för extra komfort. För extra bekvämlighet finns en gästtoalett i bostaden, vilket är idealiskt när du har gäster på besök. Tre rymliga sovrum erbjuder gott om utrymme för familj och gäster. Vakna upp till den enastående utsikten över Mälaren varje morgon. Njut av solen och de imponerande vyerna medan du kopplar av på den generösa inglasade balkongen. Perfekt för både avkoppling och underhållning. Tvättstugan är praktiskt belägen i bostaden och gör vardagen enklare.

Denna bostad på Lillåudden erbjuder en livsstil som är svårslagen. Med Mälaren som din granne, samtidigt som du har stadens bekvämligheter inom räckhåll, kommer du att trivas här.

Välkommen att boka in er på visning och ta det första steget mot att äga en bostad med en otrolig utsikt över Mälaren och staden!

Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrtornsgatan 2, Såld i Lillåudden, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad