Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 42

Slutpris: 2 650 000 kr

Fyrspannsvägen 42

** Inglasad balkong ** Påkostade materialval ** Närhet till vackra promenadstråk ** Populär förening

** Inglasad balkong ** Påkostade materialval ** Närhet till vackra promenadstråk ** Populär förening ** Nära kommunikationer

BOSTADEN:
Söker ni en kvadratsmart bostad i ett centralt läge? Äntligen finns chansen att förvärva detta trivsamma hem! I anslutning till hall, finner ni bostadens badrum. Badrummet är utrustat med kombitvättmaskin, wc, dusch, förvaringsskåp samt kommod/spegelskåp. Vidare från hall finner ni ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Intill sovrummet finner ni en generös klädkammare. Detta rum kan användas som arbetsrum för den som önskar. Hallen leder in till ljust och trivsamt vardagsrum som förlängs av en generös inglasad balkong. Balkongen är ett skönt extrarum som går att nyttja året om. Vardagsrummet har gott om utrymme för soffmöbel, arbetshörna, tv-möbel och annat önskvärt möblemang. Bostaden disponerar idag ett socialt och stilrent kök. Välutrustat med vitvaror bestående av; Kyl/frys, inbyggd ugn, mikro, spishäll samt diskmaskin. Här finner ni matlagningsglädje! Matplatsen har sin naturliga plats intill fönstret.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

OMRÅDE:
Här bor ni i ett populärt område med närhet till vackra promenadstråk/strandpromenader. 10 min promenad till Nacka Strand som erbjuder flertalet restauranger, padelbanor och båtar in till City. Brett shoppingutbud i Nacka Forum som också nås med en kort promenad, likaså Nyckelviken som erbjuder en härlig naturupplevelse! Här är det lätt att vara spontan.

FÖRENINGEN:
HSB Brf Illern nr 285 består av 235 st lgh och äger sin mark. Tvättstuga på innergård med 6 st tvättmaskiner, 1st grovtvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Bastu, festlokal och övernattningslägenhet finns i föreningen. Cykelförråd finns i husen på entréplan. Hela området är barnvänligt med gångvägar mellan gårdarna och många lekplatser. Inom gångavstånd finns bl a Nacka Forum, skolor, Nyckelvikens naturreservat, ICA Maxi. Föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/illern/om-foreningen/

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad