Såld

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 41

Slutpris: 3 660 000 kr

Fyrspannsvägen 41

Denna magnifika bostad på gräddhyllan i Jarlaberg letar nu efter ny ägare för första gången på över 20 år. Denna bostad ligger högst upp i huset med slående utsikt över inlopp och City med kvällssol och magiska solnedgångar! Detta är bland det bästa läget i hela Jarlaberg, så missa inte chansen att se denna bostad!

En stor 2:a om 63 kvm med stockholmsinlopp som närmsta granne, denna bostad söker ny ägare som uppskattar det där lilla extra. Invid köket finns ett burspråk med plats för matbord som rymmer 4-6 personer och härifrån når man balkongen som erbjuder magisk kvällssol och en utsikt man aldrig tröttar på.
Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer soffgrupp, tv-möbel, hyllor och fåtölj, även här utsikt mot vatten! Sovrummet har också utsikt och rymmer stor säng, inbyggda garderober och intill finns en rymlig klädkammare!
Badrummet är delvis kaklat men på ena sidan så har kakelplattorna släppt något, besiktning är gjort och man kunde konstatera att det inte är någon fuktskada. Här finns badkar, wc, badrumsskåp, handdukstork, handfat och tvättmaskin. Missa inte chansen detta är något utöver det vanliga!

Välkommen på visning

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Emma Strindin
Assisterande mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrspannsvägen 41, Såld i Jarlaberg, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad