Kommande bostad

Jarlaberg, Nacka

Fyrspannsvägen 31

  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 66 m2 boarea
floors icon Våning
  • 2 av 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1990
Fyrspannsvägen 31

Smakfullt renoverad gavel 3:a med havsutstikt och balkong i sydvästläge!

Välkommen till denna topprenoverade gavellägenhet som erbjuder det bästa av det bästa. Som enda lägenheten på sitt våningsplan och balkong i soligt sydvästläge med fantastisk havsutsikt blir detta en av Jarlabergs finaste 3:or.

Lägenheten har totalrenoverats med hög standard rakt igenom. Det stilfulla nyrenoverade köket, kombinerar mörk valnöt med en bänkskiva i exklusiv Dietfurt Grey Kalksten. Här finns nyinköpta vitvaror och designerblandare från Tapwell. De ljusa överskåpen och de mörka underskåpen skapar en elegant och varm känsla.

Det moderna badrummet är utrustat med golvvärme, sten på både väggar och golv, och takdusch från Damixa. Badrummet har även en kommod, oval spegel med varm LED-belysning, samt förberedelse för tvättmaskin.

Lägenhetens två sovrum är rymliga och bekväma, en av dem med platsbyggda garderober och vackert fiskbensmönstrat golv i hela bostaden. Vardagsrummet är ljust och luftigt, med stora fönster som låter ljuset flöda in och ger rummet karaktär. Den välkomnande hallen har gott om förvaring i platsbyggda gardrober och en stilfull sittplats med inbyggd LED-belysning.

Med balkongen i sydvästläge får du många soltimmar och en härlig plats för avkoppling med en vacker havsutsikt och fin solnedgång.

Missa inte chansen att bli den första som flyttar in i detta nyrenoverade högklassiga boende bara ett stenkast från Nacka Strand. Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Jakob Cherkani
Ansvarig mäklare

Jakob Cherkani

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Fyrspannsvägen 31, Kommande i Jarlaberg, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad