Såld

Luthagen, Uppsala

Fyrisvallsgatan 3B

Slutpris: 2 710 000 kr

Fyrisvallsgatan 3B

Modern och välplanerad 3:a belägen i ett populärt nybyggt område längs Fyrisån. Fastighet från 2009

Modern och välplanerad 3:a belägen i ett populärt nybyggt område längs Fyrisån. Fastighet från 2009 med hiss från markplan. Genomgående hög standard i lägenheten med flera exklusiva tillval.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, vackert kök med utrustning i rostfritt och öppen planlösning mot vardagsrummet med utgång till den inglasade balkongen. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum.
I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd, hobbyrum och motionsrum/träninsglokal. I tvättstugan finns två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Utmärkt läge med vackra strövområden längs Fyrisån och närhet till både Stabbyskogen och Röborundan där man finner motionsspår, stort utbud av sportaktiviteter vid Fyrishov. Flera förskolor och skolor i området. Med Råbyleden kommer man snabbt till påfarten vid nya E4:an

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad