Såld

Luthagen, Uppsala

Fyrisvallsgatan 3 C

Slutpris: 3 000 000 kr

Fyrisvallsgatan 3 C

Ljus 3,5:a med inglasad balkong & öppen planlösning!

Rymlig och välplanerad bostad med ett härligt läge alldeles intill Fyrisån. Här bor man med kort promenad- och cykelavstånd till centrum och stationen men samtidigt med Fyrisån precis utanför porten och möjlighet att t.ex. paddla kajak eller SUP!

Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en stor inglasad balkong som fungerar som ett extra rum under större delen av året! Här får du som bor ett ljust välutrustat kök i anslutning till vardagsrummet med gott om plats för både stor soffgrupp och matplats intill fönster. En utmärkande detalj för den här lägenheten är det möblerbara halvrummet, som idag består av garderober men som med fördel kan möbleras med skrivbord för ett praktiskt hemmakontor. Utöver detta finns två bra sovrum med gott om förvaring, varav det ena har en djup klädkammare/alkov som med fördel kan användas som arbetshörna med skrivbord. Lägenheten erbjuder även ett snyggt badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Här finns dusch med vikbara glasväggar, handfat, wc, handduksvärmare. Dessutom finns här tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanför. Extra förvaring till lägenheten finns i ett förråd i markplan.

BRF Västra Fyrisstrand är en välskött förening med byggår från 2009. I månadsavgifterna ingår bland annat Telia Triple Play med bredband (1000 mbit/s), tv och fast avgift för IP-telefoni. Kort kö till p-plats med elplint eller garageplats.

Engagerad samfällighetsförening tillsammans med A- och B-huset. Lummig välskött trädgård med sällskapsytor, fruktträd, vinbärsbuskar, kryddträdgård, grillplats, lekplats och möjlighet till egen odlingslåda. Nedanför huset finns en stor allmän gräsyta, träbänkar och två kommunala bryggor. Samfälligheten har tillstånd från kommunen till en åretruntstege på ena bryggan, perfekt för den som vill vinterbada! Trappa för enkel iläggning av SUP, kajak och kanot och uppströms väntar en lummig paddeltur där man kan nå Storvad i Gamla Uppsala eller till Ulva Kvarn för fika på sommaren! På andra sidan ån från huset finns Fyrishovs camping med uthyrning av exempelvis kanoter.

Populärt och lugnt läge i Luthagen där du som bor har närhet till citykärnan, skolor och förskolor samt fina promenad och motionsspår i Stabby eller längs med Fyrisån. Närhet till Fyrishov arena med badhus, idrottsarenor och Friskis & Svettis. Till stadskärnan tar du dig på fem minuter med cykel och busskommunikationerna är goda.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrisvallsgatan 3 C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad