Såld

Luthagen, Uppsala

Fyrisvallsgatan 3 A

Slutpris: 2 550 000 kr

Fyrisvallsgatan 3 A

3:a med inglasad balkong i attraktiv förening som flirtar med Domkyrkan!

I denna bostadsrättsförening säljs sällan bostäder och det är ett tydligt tecken på att de boende trivs. Missa därför inte chansen att förvärva denna 3:a som flirtar med stadskärnan och Domkyrkan från merparten av rummen.

Tilltalande planlösning där alla utrymmen känns väl tilltagna; kök och vardagsrum i halvöppen lösning med fönster i olika väderstreck som låter rummen bada i ljus. Två rejäla sovrum som ligger separerade från varandra med gott om plats för säng, klädförvaring samt ytterligare möblemang. Stort, helkaklat våtutrymme med dusch, wc och tvättutrustning.

Den inglasade, stora balkongen förlänger årstiderna och bjuder på fin vy mot stadskärnan med Domkyrkan i fokus. Den vetter i öster för att fånga morgonens bästa soltimmar, perfekt för morgonkaffet! Fullt öppningsbara fönster och gott om plats för både möblemang och egna planteringar.

Välmående och mycket engagerad bostadsrättsförening med värme, vatten, bredbandstelefoni, bredband och stort tv-utbud inkluderat i månadsavgiften. Låg belåning idag och man ska inom kort amortera ytterligare en miljon på befintliga lån. Externa förråd finns till varje bostad och det går att hyra extra förråd vid behov. Handikappvänligt med rymlig hiss från markplan, gemensam tvättstuga att nyttja i källarplan, invändigt cykelförråd, goda parkeringsmöjligheter i garage eller på p-plats, roddbåt att hyra, anordnad grillplats samt inhägnad blomstrande uteplats intill Fyrisån och busshållplats alldeles utanför fastighetens entré (två linjer 10:an till centralstationen samt 1:an (ringlinjen). Ni bor nära allt vad Uppsala stad kan erbjuda med några minuters cykelväg till både citykärnan och rofylld miljö i Gamla Uppsala. Njut av långa promenader längs Fyrisåns vackra årum och blicka ut över lekfulla aktiviteter vid Fyrishov.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrisvallsgatan 3 A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad