Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 56

Slutpris: 1 190 000 kr

Fyrislundsgatan 56

Kvadratsmart 1:a med renoverat kök och låg avgift där bredband ingår! Lågt belånad förening!

Välkommen till en kvadratsmart etta med renoverat kök i populära Årsta. Stabil förening med låg belåning (967kr/kvm) vilket speglar sig den låga avgiften där bredband ingår. Här bor du på våning 4:a i fastighet med hiss. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter, renoverat arbetskök med diskmaskin och förvaring i skåp, badrum med dusch samt ett rymligt rum med stort fönsterparti och plats för både säng, soffa och matbord. Till bostaden kommer ett förråd.

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum, gym (300 kr för 6 månader) samt boulebana. Här bor du endast ett stenkast bort från Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger. Gränbystaden når du på några minuters promenad, här hittar du ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Med 10-30 minuters promenad finns stadskärnan, resecentrum, och även Boländerna med bl.a. IKEA. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till city. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad