Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 46

Slutpris: 1 975 000 kr

Fyrislundsgatan 46

Hiss från markplan, inglasad balkong med soligt sydvästläge!

Tillfälle att förvärva en väldisponerad gaveltrea i populära Årsta. Bostaden är belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Njut av en vacker utsikt över såväl trädtopparna i Årsta som centrala staden! Den stora inglasade balkongen fungerar som ett extra rum och förlänger säsongen. Här bor ni en välskött förening med god ekonomi. Lugnt område med närhet till både parkmiljöer och köpcentrum med shopping.

Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt klädkammare. Kök med gott om plats för matbord samt utgång till den inglasade balkongen med trall och vacker utsikt. Balkongen rymmer både plats för mindre loungedel och matbord. Vardagsrum med stora fönster som ger rummet en ljus och trevlig atmosfär. Sovrum med trevlig utsikt samt utgång till den mysiga balkongen. Ytterligare sovrum som även det har en härlig utsikt. Badrum med dusch, handfat med kommod, skåp och tvättmaskin.

Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening med god ekonomi, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. I närområdet hittar ni Gränby Centrum med ett stort utbud av service och affärer. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till City, Resecentrum och Boländerna med bl.a. Ikea. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter.

Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrislundsgatan 46, Såld i Årsta, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad