Kommande bostad

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 38

  • price tag icon 3 418 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 495 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 83,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 418 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Fyrislundsgatan 38

Fint planerad gavel-3:a på 83,5 kvm i fastighet med hiss i populära Årsta. Här bor du med inglasad balkong och trevlig utsikt i ett populärt område. Brf Årsta är en stabil förening med låg belåning 967 krm/kvm. Fastigheten ligger i anslutning till lugna, grönskande innergårdar samt mycket nära all service i Årsta centrum. Planlösningen fördelar sig på en hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Kök med god plats för matbord för fyra personer samt utgång till inglasad balkong med fin utsikt. Balkongen rymmer både plats för mindre loungedel och matbord. Vardagsrum med fint golv och stora fönster som ger rummet en ljus och trevlig atmosfär. Sovrum med fint golv och trevlig utsikt samt utgång till den mysiga balkongen. Ytterligare sovrum med plats för gästsäng och trevlig utsikt. Rymlig WC med dusch, handfat med kommod och överliggande skåp.

Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

BRF Årsta är en trevlig och välskött förening med god ekonomi, här får medlemmarna bl a tillgång till tre stycken uteplatser med grill och trädgårdsmöbler, motionsrum samt boulebana. Med sitt tilltalande läge får ni närhet till både lugnet hos naturen och bekvämligheter i Årsta centrum, som t ex ICA, apotek, restauranger och café. I närområdet hittar ni Gränby Centrum med ett stort utbud av service och affärer. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor. Via bra bussförbindelser och enkelt cykelavstånd tar ni er smidigt till City, Resecentrum och Boländerna med bl.a. Ikea. Du som bilpendlar tar dig snabbt ut på E4:an på endast några minuter.

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 38, Snart till salu i Årsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad