Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 37C

  • price tag icon 6 560 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 395 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 92 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 560 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2016
Fyrislundsgatan 37C

Välkommen till Fyrislundsgatan 37C och denna välplanerade femma, belägen på sjätte våningen med hiss från markplan. Perfekt för familjen som söker en ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum, fyra sovrum samt två balkonger varav en är inglasad och blir till ett extra ”vardagsrum” under vår, sommar och höst med eftermiddags- och kvällssol.

Här bor du i trivsamma och barnvänliga Årsta/Salabacke med en lugn och fin innergård, flertal restauranger och butiker i dess närhet och samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service samt till allt vad Uppsala har att erbjuda.
Förskola och grundskola finns i närheten, vårdcentral samt mataffär finns vid torget "Årsta centrum". Utmärkta bussförbindelser, cykelvägar för smidig pendling samt påfart till E4:an i närheten.

Intresseanmälan
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 37C, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad