Såld

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 37 B

Slutpris: 1 700 000 kr

Fyrislundsgatan 37 B

Ypperligt planerad 2:a med stor balkong i väster som bjuder på första parkett mot Uppsala skyline!

Ypperligt planerad 2:a där inget utrymme känns för litet! Bostad belägen högt upp i fastighet och i mycket gott skick där nyproduktionskänslan lever kvar med takhöjd om 2,5 meter, platsbyggd förvaring, helkaklat rymligt våtutrymme och mjuka kulörer på väggar som möter trestavigt parkettgolv. Här bor ni på första parkett med Uppsala skyline i blickfånget. Njut av vackra solnedgångar och fyrverkerier över stadskärnan från balkongen om 10 kvm som utöver att ge plats åt skönt möblemang och planteringar även fångar upp dagens bästa soltimmar från väster.

Hiss från markplan tar er hela vägen upp till bostaden. Via säkerhetsdörr når ni hallen som bjuder på många förvaringsmöjligheter. Sovrummet har säng om 160 cm och platsbyggda skåp som löper kring säng för optimal förvaring. Köksdel och vardagsrum i öppen lösning med stora fönsterpartier mot stadskärnan som låter dagsljuset flöda fritt, fina sällskapsytor med plats för matbord, soffa och tv-möbel. Kök med god förvaring i vit skåpinredning, bra arbetsytor och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva.

Välmående bostadsrättsförening med normal belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Extern förvaring i källarförråd, gemensam tvättstuga att nyttja, invändig cykel-, barnvagns- och rullatorförvaring. Fastigheten ligger i anslutning till fin, grönskande innergård samt många restauranger och butiker då de flesta fastigheterna i området har lokaler i markplan. Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen med fina strövområden runt hörnet samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola och grundskola finns i närheten och vårdcentral samt mataffär finns vid torget "Årsta centrum". Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrislundsgatan 37 B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad