Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 36

Slutpris: 2 195 000 kr

Fyrislundsgatan 36

Bo högt upp i fastighet på gavel i nyrenoverad 3:a och njut av milsvid utsikt från breda fönster!

Fint planerad, helrenoverad gavel-3:a som till större delen vetter mot citykärnan med stora fönsterpartier utan insyn som låter bostaden bada i ljus!

Fastigheten ligger i anslutning till lugna, grönskande innergårdar. Ni når bostaden enkelt via hiss och på plats välkomnas ni av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i både kapprumsdel samt i klädkammare. Fina umgängesytor i form av väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i fördelaktigt västerläge och renoverat kök från år 2017 med god förvaring i stilren skåpinredning från Ballingslöv, uppdaterade vitvaror och matplats invid fönster. Rymliga sovrum med platsbyggda garderober från Ballingslöv. Fina våtutrymmen renoverade av fackmän år 2017 i form av rymlig dusch/wc och separat tvättutrymme.

Sommartid blir den inglasade balkongen i väster din alldeles egna oas! Här slår du dig gärna till ro i ett skönt möblemang bland egna planteringar med en kopp kaffe och njuter av dagens bästa soltimmar samtidigt som du blickar ut över delar av Uppsalas skyline.

Välmående bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter, fördelaktigt gemensamt elavtal och de större renoveringarna gjorda. Gott om extern förvaring i vindsförråd om ??? kvm, invändigt cykelförråd, barnvagnsrum, samlingslokal, bastu och tvättstuga med torkrum. Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrislundsgatan 36, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad