Kommande bostad

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 36

  • price tag icon 4 725 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 095 000 kr
  • lamp and chair icon 3.5 rum och kök
area icon Yta
  • 85,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 725 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Fyrislundsgatan 36

Välplanerad 3,5:a med funktion av en 4:a. Inglasad balkong!

Välkommen till en stor och välplanerad 3,5:a med funktion av en 4:a i mycket trivsamma Årsta. Genomgående fina golv och ljusa ytskikt. Lägenheten ligger på gaveln med fönster i dubbla väderstreck och har på så vis gott om ljusinsläpp. Med en mycket smidig planlösning erbjuder bostaden välkomnande hall med praktisk klädkammare. Tre sovrum och ett stort vardagsrum med fin parkett där man även har utgång till den inglasade balkongen i ostört läge. Badrummet är helkaklat med bubbelbadkar och tvättmaskin. Köket är fullt utrustat med gott om förvaringsutrymme. Till lägenheten hör två förråd.

Välmående bostadsrättsförening där den boende erbjuds många gemensamhetsytor då man bl.a. får tillgång till samlingslokal, bastu och trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och utegrill. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv och bredband 250/250 Mbit/s. Föreningen har ett kollektivt elavtal med individuell elmätning, debitering sker efter faktisk förbrukning.

På Fyrislundsgatan 36 bor ni endast ett stenkast bort från Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger. Gränbystaden når du på några minuters promenad, här hittar du ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Med 20-30 minuters promenad finns stadskärnan, resecentrum, och även Boländerna med bl.a. IKEA. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till city. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor.

Bör ses!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Fyrislundsgatan 36, Snart till salu i Årsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad