Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 36

Slutpris: 1 960 000 kr

Fyrislundsgatan 36

Fint planerad 3:a som till större delen renoverats! Balkong för morgonsolen i öster.

Fint planerad gavel-3:a som vetter mot Årsta med stora fönsterpartier utan insyn som låter bostaden bada i ljus! Bostaden har löpande renoverats och det senast gjorda är ommålning av ytskikt samt nylagda ekparkettgolv i merparten av rummen.

Fastigheten ligger i anslutning till lugna, grönskande innergårdar samt all service ni kan tänka er vid Årsta centrum. Ni når bostaden enkelt via hiss och på plats välkomnas ni av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter i både hall samt i klädkammare. Fina umgängesytor i form av väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i österläge och kök med god förvaring och matplats invid brett fönsterparti. Rymliga sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Kaklade våtutrymmen i form av rymlig dusch med installerad tvättmaskin och separat wc.

Kaffet intar du gärna i morgonsolen på balkongen som vetter i öster! Här slår du dig gärna till ro i ett skönt möblemang bland egna planteringar samtidigt som du blickar ut över stora delar av Årsta.

Välmående bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter, fördelaktigt gemensamt elavtal och de större renoveringarna gjorda. Gott om extern förvaring i två källarförråd om ca 7,7 kvm resp ca 1 kvm, invändigt cykelförråd, barnvagnsrum, samlingslokal, bastu och tvättstuga med torkrum. Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Bra bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till nya E4:an i närheten.

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad