Såld

Årsta, Uppsala

Fyrislundsgatan 26

Slutpris: 2 505 000 kr

Fyrislundsgatan 26

Totalrenoverad gavel 3:a utan insyn med balkong i bästa solläge!

Smakfullt totalrenoverad gavel-3:a med stora fönsterpartier utan insyn och balkong med trevlig utsikt i bästa solläge. Här bor du på våning 4:a i fastighet med hiss i en stabil förening med låg belåning. Väl genomtänkt planlösning med välkomnande hall med förvaringsmöjligheter. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp och annat önskvärt möblemang. Utgång till härlig balkong med platsbyggd lounge del och eftermiddags/kvällssol . Hemtrevligt renoverat kök med maskinell utrustning och rejäl matplats intill fönster. Två sovrum i bra storlek varav "master bedroom" med inbyggd "walk in closet". Ytskiktsrenoverat badrum som är uppdelat i två delar med badkar och tvättmöjligheter. Bostaden håller väldigt bra skick med fina ytskikt, stilrena materialval och smakfulla golv.

Välmående bostadsrättsförening där den boende erbjuds många gemensamhetsytor då man bl.a. får tillgång till samlingslokal, bastu och trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och utegrill. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabeltv och bredband.

Här bor du endast ett stenkast bort från Årsta Centrum med smidig service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek och restauranger. Gränbystaden når du på några minuters promenad, här hittar du ett stort utbud av all service och handel som kan önskas. Med 10-30 minuters promenad finns stadskärnan, resecentrum, och även Boländerna med bl.a. IKEA. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till city. Inom några minuters promenadavstånd nås ett flertal lekparker och förskolor.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad