Till salu

Salabacke, Uppsala

Fyrislundsgatan 23 A

1 750 000 kr
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 381 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Fyrislundsgatan 23 A

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa belägen i populära Salabacke!

Lugnt belägen med lägenhetens alla fönster in mot gården. Planlösningen erbjuder ett ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den soliga balkongen mot föreningens innergård. Köket har grå slätlackerade luckor och samtliga vitvaror är i rostfritt stål. Sovrum med förvaring i form av garderober. Lägenheten har en genomgående vitpigmenterad trestavparkett och ljusgrå väggar. Här finns även ett fräscht badrum med modernt klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Notera att lägenheten är registrerad som en 1,5:a i lägenhetsförteckningen.

Längst ner i huset finns parkeringsgarage samt ett källarförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar.

I Salabacke bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Ett stenkast från boendet ligger den ständigt växande Gränbystaden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. Uppsala centrum når du bekvämt med cykel eller buss.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna fina bostad!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Helene Malmsten

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Fyrislundsgatan 23 A, Till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad