Kommande bostad

Främre Luthagen, Uppsala

Fyrisgatan 16

  • price tag icon 3 665 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 87 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 665 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1943
Fyrisgatan 16

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Fyrisgatan 16 i Uppsala, belägen i det attraktiva området Främre Luthagen. Bostaden har tidigare varit en butik, vilket gör denna lägenhet väldigt unik samt med en härlig takhöjd på 4,2 meter på entréplan. Här erbjuds en boarea på 87 kvm med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär där du kan njuta av middagar och umgänge med vänner och familj. De stora fönsterpartierna i köket ger ett generöst ljusinsläpp och bidrar till en härlig känsla i bostaden.

En trappa ner, finner ni bostadens sovrum på sidorna av den genomgående korridoren samt ett master bedroom vid slutet av korridoren. Badrummet är modernt utrustat med bubbelbadkar, WC, spegelskåp, handfat samt handdukstork, vilket ger dig allt du behöver för en bekväm och praktisk vardag.

Här har du möjligheten att skapa ditt eget boende. Utnyttja den som en 4:a med 3 sovrum på nedre plan eller varför inte t.ex. en egen hemmabio salong? Endast dina drömmar sätter gränserna för vad som är möjligt!

Byggnaden är från 1943 och lägenheten är en del av den välskötta föreningen Göta. Avgiften inkluderar bredband, ip-telefoni, kabel-tv (grundutbudet), kall- och varmvatten samt värme, vilket gör det enkelt för dig att hålla koll på dina boendekostnader. I föreningen finns bl.a. en bastu för 6-8 personer som renoverades under 2019 och även 2 tvättstugor.

Området erbjuder en fantastisk kombination av stadsliv och natursköna omgivningar. Här bor du nära Resecentrum, vilket gör det enkelt att ta sig till tåg- och bussförbindelser, samt gångavstånd till stadskärnan med Saluhallen och Domkyrkan. För den aktive finns flera träningsanläggningar i närheten, såsom Actic, Friskis&Svettis och Fitness24Seven. Området har även ett rikt utbud av restauranger, barer och klubbar för den som uppskattar stadens puls.

Närheten till Fyrisån och flera parker ger dig möjlighet att njuta av natursköna promenader och avkopplande stunder i grönskan. Fyrishov, med bad, gym, ishall och evenemang, ligger också i närheten. För vardagens behov finns en ICA-butik i området och bra kollektivtrafik med busshållplatser som tar dig till både Resecentrum och Uppsala Science Park.

Till bostaden hör även förråd.

Missa inte chansen att bli ägare till denna unika lägenhet i ett attraktivt område i Uppsala, där du får det bästa av både stad och natur. Varmt välkommen att boka en visning!

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Fyrisgatan 16, Snart till salu i Främre Luthagen, Uppsala Planlösning från Fyrisgatan 16, Snart till salu i Främre Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad