Såld

Funbo, Uppsala

Funbo Källtorp 525

Slutpris: 3 080 000 kr

Funbo Källtorp 525

Enplanshus med öppen spis, beläget på återvändsgata i naturskönt område strax utanför Uppsala.

Bo i idylliskt område omgivet av skogsparti strax utanför Uppsala med promenadavstånd till allmänna kommunikationer.

Enplanshus i vinkel som byggts till samt moderniserats år 2010. Lagom stort hus att rå om med gemytligt vardagsrum som bjuder in till sköna kvällar framför den vackra, öppna spisen. Invid finns kök med matplats invid fönster mot den egna entrén. Skåpinredning i vitt och vedspis som vittnar om svunnen tid samt agerar fint komplement till den moderna köksutrustningen. Tre sovrum som rymmer förvaring, säng samt ytterligare möblemang. Rymligt våtutrymme med helkaklade tätskikt från år 2010, dusch och tvättmöjligheter.

Inhägnad, gräsbeklädd tomt på återvändsgata med gäststuga och växthus som omges av barr- och lövskog. Huset är beläget så att det knappt är någon insyn. Goda parkeringsmöjligheter på grusad del invid stängsel och även i isolerat garage (50 kvm) om så önskas, även om det idag nyttjas för förvaring samt professionellt inredd musikstudio.

Många väljer att bo i området för det bekväma avståndet till Uppsalas stadskärna, men även för närheten till otroligt vackra strövområden samt badsjöar. Förskola och skola upp till åk 3 erbjuds i Funboskolan, en mysig byggnation från sent 1800-tal.

Välkomna till ett boende med livskvalité!

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Funbo Källtorp 525, Såld i Funbo, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad